U

Zoeken

v

Contact

T 0591 - 61 49 31
E info@rumenwhisky.nl

Vele soorten Whisky's!

Bij ons kunt u terecht voor lekkere blended whisky’s tot hele exclusieve whisky’s uit vele landen. Wij zij gespecialiseerd in single cask bottelingen van allerlei verschillende onafhankelijke bottelaars.

Ruim 250 soorten rum tegen hele scherpe prijzen!!!!

Wij hebben vele soorten rum uit alle windstreken, alle soorten rum zijn zeer scherp geprijsd. Koop gemakkelijk online of kom langs in onze winkel waar u ook veel soorten kunt proeven.

De whisky specialist met ruim 800 soorten whisky!

Met ruim 800 soorten whisky zijn wij één van de grootste in Drenthe. Naast de vele distillery bottelingen hebben wij ook veel onafhankelijke bottelingen. Bij ons kunt u terecht voor mooie blended, single malt of de meest exclusieve whisky’s tegen scherpe prijzen. Koop nu online uw whisky of kom langs in onze winkel.

Groot assortiment rum tegen scherpe prijzen!

Op zoek naar een lekkere rum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een assortiment van ruim 250 soorten rum uit alle windstreken zijn wij één van de grootsten van het noorden. Met onze scherpe prijzen zijn wij één van de goedkoopste in Nederland. Koop nu gemakkelijk en snel uw rum online of kom langs in onze winkel.

Verzendkosten

Per bestelling € 6,99

Veilig betalen!

Gemakkelijk en simpel.

Goede service!

We helpen u graag.

Ophalen!

Ophalen uit onze winkel.

Volg RumenWhisky.nl ook op social media en blijf op de hoogte!